9 Απλές Λύσεις για να τονώσετε την υγεία του Προστάτη

9 Απλές Λύσεις για να τονώσετε την υγεία του Προστάτη

Για όλους τους άνδρες υπάρχει ο κίνδυνος να παρουσιάσουν πρόβλημα με τον προστάτη. Τα θέματα δεν περιορίζονται μόνο σε άνδρες μεγάλης ηλικίας και ηλικιωμένους, αλλά και σε νέους. Τα πιο σύνηθες προβλήματα είναι η υπερπλασία, η προστατίτιδα καθώς και ο καρκίνος του προστάτη. Μάλιστα είναι σημαντικό πως ενώ οι ασθενείς με υπερπλασία είναι σε μεγάλο βαθμό άνω των 50 ετών, οι αντίστοιχοι ασθενείς με προστατίτιδα είναι ως επί το πλείστον άνδρες κάτω των 50 ετών.

Γι’αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό νέοι και μεγαλύτεροι άνδρες να εστιάσουν στη τόνωση της υγείας του προστάτη, ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα. H Life Pharma παρουσιάζει εννέα απλούς και καθημερινούς τρόπους ενίσχυσης, που περιστρέφονται γύρω από τη διατροφή μας και την ποιότητα της ζωής μας.

1. Καταναλώνετε καθημερινά έως και 5 φορές φρούτα και λαχανικά και ιδιαίτερα, αυτά που έχουν χαρακτηριστικά έντονο χρώμα.

2. Eπιλέγετε αντί για άσπρο ψωμί και ζυμαρικά, τροφές ολικής άλεσης, καθώς και δημητριακά.

3. Επιλέξτε υγιή λιπαρά, όπως είναι το ελαιόλαδο και ξηρούς καρπούς
και περιορίστε στο ελάχιστο την κατανάλωση των τρανς λιπαρών που συναντάμε σε τροφές fast food και συσκευασμένων σνακ.

4. Περιορίστε ακόμη την κατανάλωση κόκκινου κρέατος όπως είναι το μοσχάρι και το χοιρινό καθώς και το επεξεργασμένο κρέας (αλλαντικά, λουκάνικα κοκ) και επιλέξτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας ψάρια, αυγά και πουλερικά.

5. Αποφύγετε ροφήματα με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, όπως τα αναψυκτικά.

6. Ελαττώστε την κατανάλωση αλατιού.

7. Προσπαθήστε να τρώτε αργά και σταματήστε όταν νιώθετε χορτασμένοι.

8. Συμπεριλάβετε την γυμναστική στην καθημερινότητα σας, ακόμα και αν αυτή είναι χαμηλής έντασης, όπως είναι το γρήγορο περπάτημα.

9. Ενισχύστε την υγεία του προστάτη με το Prostate Gold Complex της Life Pharma. Έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, που συνδυάζει τη δράση του saw palmetto, του ελαίου κολοκυθόσπορου, του αρκοστάφυλου, του ροδιού, του ψευδαργύρου και του ginseng. Πρόκειται για ένα απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία του προστάτη και την ανακούφιση από τα συμπτώματα της προστατίτιδας και της υπερπλασίας.

Close Menu
×
×

Cart